Se coc ardei capia rosii, se curata de pielita si se fac fasii.Se toaca marunt o rosie mare, o vanata , 1/2 ceapa rosie, 1/2 tulpina praz,4 masline negre mari. Se adauga 4 graunti de usturoi zdrobiti, sare, piper.Se pune amestecul inr-un vas de plastic si se paseaza cu pasatorul 1/2 minut.Se pun in tigaia Doubletta legumele, uleiul si o foaie de dafin.Se lasa pana se face un sos gros ca o zacusca.Se serveste pe triunghiuri de toast prajit putin in tigaia Doubletta unsa cu putin unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii